Το 61% των Αμερικανών ασχολείται με video games μια ώρα την εβδομάδα

Το 61% των Αμερικανών ασχολείται με video games μια ώρα την εβδομάδα

Περισσότεροι από 190 εκατομμύρια άνθρωποι στις Η.Π.Α. αχολήθηκαν με video games για τουλάχιστον μια ώρα κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα το 2023, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η Entertainment Software Association. Η έρευνα Essential Facts About the Video Game Industry 2024 που πραγματοποιήθηκε μέσω του YouGov, περιλαμβάνει δεδομένα από 5.000 καταναλωτές.

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτευαι ότι η μέση ηλικία του Αμερικανού gamer είναι 36 ετών και ο μέσος ενήλικας είναι gamer επί δύο δεκαετίες. Το 53% απάντησαν ότι είναι άνδρες και το 46% γυναίκες. Τα αντίστοιχα ποσοστά για το 2022 ήταν πολύ κοντά, δηλαδή 52% και 48%. Το 38% ήταν “έγχρωμοι”, ποσοστά που αυξήθηκε κατά 33% από έτος σε έτος. Επίσης, το 56% των ηλικίας 18 και άνω δήλωσαν πως παίζουν τακτικά, όμως το υψηλότερο ποσοστό (79%) συγκεντρώνεται στις ηλικίες 5 ως 10 ετών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC