Το Android 13 και το realme UI 4.0 κυκλοφορούν επίσημα, φέρνοντας μια ολοκαίνουργια διαδραστική εμπειρία

Το Android 13 και το realme UI 4.0 κυκλοφορούν επίσημα, φέρνοντας μια ολοκαίνουργια διαδραστική εμπειρία

Ηrealme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο UI 4.0 στην παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς realme 10 Pro. Εκτός από αυτό, το realme UI 4.0 θα είναι διαθέσιμο για το realme 10 από τον Μάρτιο του 2023 στην Ευρώπη. Ως ένα από τα πρώτα λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στο νέο Android 13, το realme UI 4.0 ενσωματώνει μια σειρά από βασικές λειτουργίες του Android 13 βελτιώνοντας παράλληλα τέσσερις βασικούς τομείς: σχεδιασμό, αλληλεπίδραση, ρευστότητα και ασφάλεια, για να παρέχει μια άνετη και απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Λαμβάνοντας υπόψη τον συντριπτικό αριθμό εφαρμογών με τις οποίες αλληλεπιδρούν οι χρήστες σε καθημερινή βάση, ένα πιο διαισθητικό σύνολο εικονιδίων εφαρμογών σχεδιάστηκε, ώστε οι χρήστες να κατανοούν τι αντιπροσωπεύουν με την πρώτη ματιά. Το νέο realme UI 4.0 υιοθετεί μια διάταξη σε στυλ καρτών, ομαδοποιώντας διαφορετικά τμήματα πληροφοριών, συμπεριλαμβάνοντας και το κέντρο ελέγχου, το οποίο οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν ώστε να λαμβάνουν γρήγορα βασικές πληροφορίες. Το realme UI 4.0 περιλαμβάνει επιπλέον ένα blossom wallpaper, όπως επίσης και ένα ρολόι με ανακλώμενη σκιά για ένα πιο δυναμικό interface.

Καθοριστική Αλληλεπίδραση

Η έξυπνη αλληλεπίδραση διευκολύνει τις καθημερινές λειτουργίες των χρηστών και κάνει την εμπειρία του τηλεφώνου τους πιο προσωπική. Το realme UI 4.0 διαθέτει ορισμένες συναρπαστικές δυνατότητες στην AOD (Always On Display), όπως την έξυπνη AOD για μουσική. Για παράδειγμα, όταν ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Spotify, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ακόμη και χωρίς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Ο αλγόριθμος σας προτείνει επίσης 4 λίστες αναπαραγωγής που μπορεί να σας αρέσουν. Εάν πατήσετε δύο φορές στην AOD, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μετατρέπεται αυτόματα σε ένα διαδραστικό πλαίσιο όπου μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή, παύση ή να διαλέξετε το επόμενο τραγούδι.

Το realme UI 4.0 χρησιμοποιεί επίσης καινοτόμα Bitmoji με ποικίλα και εξατομικευμένα κινούμενα σχέδια στην AOD, για περισσότερη διασκέδαση.

Αποτελεσματικός τρόπος ζωής

Οι βασικές λειτουργίες του συστήματος έχουν βελτιωθεί σημαντικά στο realme UI 4.0. Η νέος ισχυρός Dynamic Computing Engine ενισχύει τη συνολική απόδοση και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας του συστήματος, παρέχοντας στους χρήστες μια ομαλή εμπειρία που διαρκεί. Ως αποτέλεσμα, η συνολική απόδοση βελτιώνεται κατά 10%, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αυξάνεται κατά 4,7%.

Εκτός από την απόδοση, η realme έχει κάνει βελτιστοποιήσεις και στα κινούμενα στοιχεία υιοθετώντας τον νέο Quantum Animation Engine 4.0, ο οποίος έχει βελτιωθεί για να παρέχει μια πιο διαισθητική εμπειρία καθώς κάνετε κύλιση ή εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών όταν χρησιμοποιείτε την realme συσκευή σας. Επιπλέον, η λειτουργία έξυπνου σπιτιού παρέχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ώστε οι χρήστες να αποκτούν απευθείας πρόσβαση στις απαραίτητες εφαρμογές, οι οποίες βρίσκονται σε μεγάλους φακέλους στην αρχική οθόνη.

Η realme βελτιώνει την εμφάνιση με νέες δυνατότητες, όπως καλύτερη προσαρμογή περιεχομένου, πλευρική γραμμή πλοήγησης και προσαρμοσμένα χειριστήρια για βέλτιστη χρήση της πλήρους οθόνης.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Ωστόσο, συχνά υπάρχει ανησυχία ως προς την ασφάλεια των εμπιστευτικών εγγράφων και των ιδιωτικών φωτογραφιών. Το realme UI 4.0 συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουργιο εργαλείο απορρήτου που ονομάζεται Private Safe, το οποίο βασίζεται στο πρότυπο Advanced Encryption Standard (AES), παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Επιπλέον, το realme UI 4.0 έχει αναπτύξει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Auto Pixelate“. Οι χρήστες μπορούν «θολώνουν» αυτόματα τα προσωπικά τους στοιχεία όταν τραβούν ένα στιγμιότυπο οθόνης από ορισμένες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως το Whatsapp και το Messenger, με ένα απλό κλικ, αφήνοντας πίσω όλες τις ανησυχίες για την αποκάλυψη των προσωπικών τους πληροφοριών.

Ο χάρτης αναβάθμισης σε Android 13 για την Ευρώπη

Ως επωνυμία με επίκεντρο τον καταναλωτή, η realme θέλει να προσφέρει στους χρήστες την πιο πρόσφατη τεχνολογία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Έτσι, ξεκινάει από τον Νοέμβριο τις ενημερώσεις σε Android 13, σε μια ευρεία γκάμα smartphones, από ναυαρχίδες έως entry-level smartphones, συμπεριλαμβανομένων των σειρών GT, Number Series και Narzo Series. Ταυτόχρονα, η realme εργάζεται για να φέρει τις αναβαθμίσεις Android 13 σε όλο και περισσότερα smartphone στο εγγύς μέλλον.

Ενημέρωση σχετικά με το realme Widget Co-Creation Project για το 2022

Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του realme UI 4.0, η realme ξεκίνησε το realme widget UI Co-creation project, όπου fans και σχεδιαστές παγκοσμίως δημιούργησαν διαδραστικά και καινοτόμα σχέδια για το realme UI 4.0. Το έργο έχει λάβει περισσότερες από 1.500 δημιουργικές συμμετοχές από 15 χώρες παγκοσμίως μέχρι τώρα.

Οι ιδέες που θα υιοθετηθούν θα ανακοινωθούν στην επερχόμενη εκδήλωση κυκλοφορίας της σειράς realme 10 Pro στις 8 Δεκεμβρίου. Επίσης, η ομάδα του realme UI θα συνεργαστεί με ακόμα περισσότερους δημιουργούς για τη δημιουργία νέων γραφικών στοιχείων στο realme UI 4.0, ώστε όλοι οι χρήστες παγκοσμίως να μπορούν να βιώσουν μια καταπληκτική εμπειρία μέσω OTA αναβάθμισης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC