Το Facebook γίνεται συνδρομητικό;

Το Facebook γίνεται συνδρομητικό;

Πολλοί είναι οι χρήστες του Facebook που έχουν λάβει μηνύματα που θέλουν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο να γίνεται συνδρομητικό.

Πριν … λίγες μέρες το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, παρουσίασε το «Timeline» το οποίο έφερε αλλαγές στο σχεδιασμό καθώς και σε διάφορες λειτουργίες στο προφίλ του χρήστη.

Μετά τις αλλαγές αυτές, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το Facebook να γίνεται συνδρομητικό, πράγμα που σίγουρα θα έκανα πάρα πολλούς χρήστες  να διαγράψουν το λογαριασμό τους από εκεί.

Για την ώρα οι φήμες αυτές δεν ισχύουν μιας και αν κοιτάξει κανείς μόνο την αρχική σελίδα του site θα δει οτι είναι δωρεάν και ότι πάντα θα μείνει δωρεάν ενώ από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του Facebook δεν έχουν ανακοινώσει ούτε έχουν υπονοήσει κάτι τέτοιο.

Έτσι λοιπόν παρά τα διάφορα μηνύματα που μπορεί να βρήκατε στο inbox σας, το συνδρομητικό μοντέλο δεν φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδια του Facebook τουλάχιστον για τις βασικές υπηρεσίες, γιατί υπάρχει πιθανότητα να χρεώνονται οι νέες υπηρεσίες μουσικής και ταινιών που ετοιμάζονται και αυτές όχι από το ίδιο το site αλλά από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC