Το facebook χρεώνει με 100$ την αποστολή μηνύματος στον Mark Zuckerberg!

Το facebook χρεώνει με 100$ την αποστολή μηνύματος στον Mark Zuckerberg!

Είναι γνωστό πως το facebook το τελευταίο διάστημα αναζητά απεγνωσμένα τρόπους να αυξήσει τα έσοδα του, όχι γιατί αντιμετωπίζει φυσικά οικονομικό πρόβλημα αλλά για να στηρίξει την μετοχή του.

Κανείς δεν  θα περίμενε όμως να δει κάποια τόσο ακραία πρακτική. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του facebook Mark Zuckerberg και να έχει την πιθανότητα να διαβαστεί, πρέπει να πληρώσει το ποσό των 100$!

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη θέση ή ανακοίνωση απο το facebook για το εν λόγο θέμα. Όμως μετα από τεστ με διαφορετικους λογαριασμούς που έκανε ένα απο τα μεγαλύτερα site τεχνολογίας το επιβεβαίωσε και διαπίστωσε πως το μήνυμα της χρέωσης εμφανίζεται όταν προσπαθεί κάποιος που δεν είναι follower του.

Ωστόσο το facebook  παραδέχτηκε πως γενικότερα πειραματίζεται για την πάταξη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων μέσω τεχνικών χρέωσης. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως υπάρχει η σκέψη της χρέωσης με 1$ κάθε αποστολή μηνύματος στο inbox των χρηστών!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC