Το Hangouts του Google+ έφθασε και στις iOS εφαρμογές

Το Hangouts του Google+ έφθασε και στις iOS εφαρμογές

 

από τα νέα χαρακτηριστικά της Google + app η πλέον σημαντικότερη είναι η υποστήριξη για Hangouts, η πρόταση της Google για πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης με πολλούς χρήστες. Η Google είχε ανακοινώσει ότι η υπηρεσία θα έφθανε και για τις iOS συσκευές και τώρα είναι εδώ. 

Η ενημέρωση, επίσης, μετονομάζει το Hunddle σε Messenger, ενώ αυτό πλέον υποστηρίζει και την αποστολή φωτογραφιών. Ωστόσο η Google+ App ακόμα δεν έχει βελτιστοποιηθεί για iPad, έτσι ή θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιείτε την mobile έκδοση, η οποία υπολείπεται αρκετών χαρακτηριστικών ή την εφαρμογή για iPhone που είναι υπερπλήρης, αλλά δεν εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της ταμπλέτας.

Με μια εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη για το Facebook ,για την δημοφιλή ταμπλέτα να λείπει και ούτε να έχει γίνει λόγος για κάποια στο συνέδριο f8, αυτή είναι ίσως η ευκαιρία του Google+ να κερδίσει έδαφος στον αγώνα των κοινωνικών δικτύων.

Οι αλλαγές στην πιο πρόσφατη ενημέρωση περιγράφονται παρακάτω:

Συμμετοχή σε Hangouts μέσω της εφαρμογής
Το Hundle ονομάστηκε πια Messenger
Δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών μέσω Messenger
+1 σε σχόλια
Βελτιώσεις αξιοπιστίας για το Messenger
Ειδοποιήσεις push
Χάρτης στο προφίλ για το που έχετε ζήσει
Βελτιωμένη + mention
Διαμοίραση αναρτήσεων με μεμονωμένα άτομα
Βελτιωμένη αναζήτηση για άτομα
Διάφορες βελτιώσεις σφαλμάτων και απόδοσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC