Το iPad αντικαθιστά τα εγχειρίδια των πιλότων!

Το iPad αντικαθιστά τα εγχειρίδια των πιλότων!

Τέρμα πια τα χάρτινα εγχειρίδια των πιλότων στις πτήσεις.

Παρά τις έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, οι οποίες κατακρίνουν … τη χρήση των διαφόρων gadget εν ώρα πτήσης, η American Airlines αντικαθιστά τα χάρτινα εγχειρίδια των πιλότων της με το iPad.

Έτσι ακολουθώντας το παράδειγμα της Alaska Airlines που πρώτη το περασμένο Μάιο έκανε αυτή την αλλαγή, θα αντικαταστήσει και αυτή τα συνολικά 41 εγχειρίδια που απαιτείται να έχει ο κάθε πιλότος σε κάθε πτήση μαζί του με ένα iPad.

Τα εγχειρίδια όπως είναι λογικό θα βρίσκονται εγκατεστημένα στο δημοφιλές Tablet της Apple σε μορφή PDF και οι πιλότοι θα μπορούν να ανατρέχουν σε αυτά  με την εφαρμογή GoodReader.

Με αυτό τον τρόπο η κάθε ενημέρωση των εγχειριδίων θα γίνεται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα ενώ παράλληλα αναμένεται να εξοικονομηθούν 2,4 εκατομμύρια σελίδες χαρτιού οπότε η κίνηση αυτή αποκτά κι ένα οικολογικό χαρακτήρα.

Τέλος για την ώρα έγκριση από το FAA έχει πάρει μόνο το iPad, οπότε όλοι οι πιλότοι που χρησιμοποιούν Android θα πρέπει να περιμένουν να εγκριθεί

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC