Το iPad 3 έρχεται τελικά το 2012;

Το iPad 3 έρχεται τελικά το 2012;

Νέες πληροφορίες θέλουν το νέο iPad 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά στις αρχές του 2012.

Πολλές είναι οι φήμες που … κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θέλουν την Apple να κυκλοφορεί μέσα στο 2011 το νέο iPad 3.

Απ’ οτι φαίνεται σύμφωνα με έγκυρες πηγές όπως αναφέρει και η “WSJ” το νέο tablet της Apple θα κυκλοφορήσει στην αγορά, στις αρχές του 2012.

Πάντως οι πρώτες δοκιμαστικές συσκευές, θα είναι έτοιμες τον Οκτώβριο οπότε το πιο πιθανό είναι να βλέπουμε να διαρρέει ανά τακτά διαστήματα κάποια φωτογραφία ή κάποιο από τα νέα χαρακτηριστικά του.

Το νέο iPad θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους του και σχεδιαστικά αλλά και από τεχνικής άποψης αφού μέχρι στιγμής γνωρίζουμε οτι η οθόνη του θα έχει βελτιωθεί αρκετά και πλέον η ανάλυση της θα είναι από τα 1.024x768pixels που είναι το iPad 2 στα 2.048×1.536pixels ενώ η διαγώνιος της θα παραμείνει ως έχει.

Τέλος ο επεξεργαστής που του iPad 3 αναμένεται να είναι ένας τετραπύρηνος Α6 αρχιτεκτονικής ARM.

Νέες φήμες και πληροφορίες για το iPad όσο πλησιάζει ο Οκτώβριος θα εμφανίζονται στο διαδίκτυο όμως για κανένα από αυτά δεν μπορεί κανείς να είναι 100% σίγουρος μιας και o Steve Jobs πάντα έχει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι του όταν φτάνει η ώρα της παρουσίασης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC