Το iPhone σε ρόλο… κασέτας

Το iPhone σε ρόλο… κασέτας
Οι λάτρεις του ρετρό θα βρουν άκρως ενδιαφέρουσα την ιδέα που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι Dean Ekkaia και Sean …
Solberg. Οι δύο σχεδιαστές κατασκεύασαν μία θήκη για το iPhone η οποία μάλλον προς gadget φέρνει καθώς ουσιαστικά μετατρέπει το smartphone σε κλασσικό κασετοφωνάκι! 

Η θήκη Audman, όπως είναι και το όνομα της, δεν έχει απλά εμφάνιση που θυμίζει το κλασσικό Walkman πρόκειται για πλήρως λειτουργικό εξάρτημα εξού και ο όρος «gadget» που χρησιμοποιήθηκε πριν για να το περιγράψει.

Το iPhone τοποθετείται μέσα στη θήκη όπως μία κασέτα σε ένα Walkman. Στο εσωτερικό του Audman υπάρχει ένα docking station όπου και συνδέεται το κινητό όταν τοποθετείται. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται τη συσκευή όπως ακριβώς θα έκανε και με ένα Walkman, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ελέγχου που βρίσκονται στο πάνω μέρος της θήκης.

Το Audman διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία χρησιμοποιείται για να φορτίζει το iPhone καθώς και ένα σετ από ηχεία στέρεο για αναπαραγωγή της μουσικής.

Ακόμη οι δύο υποδοχές ακουστικών με τις οποίες εξοπλίζεται, επιτρέπουν τη συνακρόαση. Τέλος, το Audman συνοδεύεται και από μία εφαρμογή που εμφανίζει στην οθόνη του iPhone μία κασέτα ώστε να ταιριάζει οπτικά ακόμη περισσότερο με τη θήκη-gadget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC