Το iPhone 5 στα σκαριά!

Το iPhone 5 στα σκαριά!

Η Apple φαίνεται να προετοιμάζει να διαθέσει στην αγορά μία νέα έκδοση του πετυχημένου iPhone το Σεπτέμβριο που μας έρχεται.

Η συσκευή θα χρησιμοποιεί ένα δυνατότερο τσιπάκι και κάμερα μεγαλύτερης ανάλυσης σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το πρακτορείο Bloomberg.Αναλυτικά, από τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα τα κύρια σημεία τα οποία κάνουν εντύπωση είναι ο Α5 processor ο οποίος θα χρησιμοποιείται από το κινητό και ο οποίος έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στα iPad2, σε συνδυασμό με μία κάμερα ανάλυσης 8 megapixel η οποία θα υπερέχει σαφώς αυτής των 5 megapixel του προκατόχου της, iPhone4.

Το τσιπάκι θα βοηθήσει την Apple στο να κάνει το νέο iPhone να διαπρέψει στην κόντρα με τις αξιόλογες Android συσκευές που έχει λανσάρει η Samsung. To λειτουργικό πρόκειται να είναι το iOS 5 “Telluride” το οποίο μάλλον θα εμπεριέχει και βελτιωμένο πρόγραμμα μηνυμάτων και φωτογραφιών.

Η Apple, βέβαια, θα επιβραδύνει το λανσάρισμα της συσκευής έτσι ώστε να συμπέσει με τη νέα έκδοση 5 του iOS.

Ως χρήστες, ελπίζουμε όλοι σε χαμηλές τιμές και γρήγορες επιδόσεις οι οποίες θα αποτελέσουν το έναυσμα για ένα νέο γύρο ανταγωνιστικότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC