Το Logitech Powershell μαζί και η μπαταρία του μεταμορφώνουν το φορητό gaming

Το Logitech Powershell μαζί και η μπαταρία του μεταμορφώνουν το φορητό gaming

H Logitech, μια από τις κορυφαίες καινοτόμες εταιρίες περιφερειακών για βίντεο-παιχνίδια, παρουσίασε σήμερα το χειριστήριο Logitech® PowerShell™ με μπαταρία, προσφέροντας χειρισμό όμοιο με αυτόν μιας παιχνιδοκονσόλας καθώς και αυξημένη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε φορητές συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό iOS 7, όπως το iPhone 5s, το iPhone 5 και το iPod touch (5ης γενιάς).

Για να χρησιμοποιήσει κανείς την πρωτοποριακή αυτή φορητή παιχνιδοκονσόλα, απλώς βάζει στο εσωτερικό της ένα συμβατό iPhone ή iPod touch, σαν να είναι μια τυπική θήκη. Τα αναλογικά χειριστήρια που βρίσκονται δεξιά και αριστερά της οθόνης προσφέρουν μια οικεία εμπειρία παιχνιδιού στους χρήστες παιχνιδοκονσόλας, που ήδη χρησιμοποιούν D-Pad, σκανδάλες στο πάνω μέρος και πλήκτρα για τον έλεγχο των παιχνιδιών τους.

Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλη την επιφάνεια της οθόνης για το παιχνίδι μας, σε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία φορητής διασκέδασης. Όσο για τη θήκη με τα χειριστήρια, το άνετο σχήμα της σημαίνει ότι μπορούμε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι μας για μεγαλύτερες περιόδους από ότι πριν. Συνολικά, το φορητό χειριστήριο χωρά άνετα σε μια τσέπη ή σε μια μικρή τσάντα, οπότε μπορούμε να απολαύσουμε μια απαιτητική και σύνθετη εμπειρία βίντεοπαιχνιδιών όπου κι αν βρισκόμαστε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC