Το Motorola Xoom δεν πουλάει όσο περιμέναν…

Το Motorola Xoom δεν πουλάει όσο περιμέναν…

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Motorola, οι πωλήσεις των tablet της ήταν πολύ χαμηλότερες από το αναμενόμενο.

Η Motorola ανακοίνωσε οτι … προμήθευσε την αγορά με συνολικά 11 εκατομμύρια συσκευές τους τελευταίους τρεις μήνες και από αυτές πουλήθηκαν μόνο 440.000.

Σίγουρα οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένοι με τις πωλήσεις αυτές, αν τις συγκρίνουν με τον αριθμό των iPad που πούλησε η Apple το ίδιο διάστημα(9.25 εκατομμύρια).

Επίσης ακόμα ένα θέμα που προβληματίζει τους υπεύθυνους της εταιρίας είναι η εμφάνιση των εκατοντάδων άλλων tablets που κυκλοφορούν στην αγορά και χρησιμοποιούν Android λειτουργικό.

Τέλος το μόνο καλό που βλέπουν σε όλα αυτά οι υπεύθυνοι της Motorola είναι η αύξηση των πωλήσεων των smartphones της, κατά 2.7 εκατομμύρια σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο όμως το ίδιο θα ήθελαν και για το Xoom αλλά…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC