Το PlayStation 4 θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με το νέο Xbox;

Το PlayStation 4 θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με το νέο Xbox;
Το τελευταίο καιρό, οι φήμες περί ανακοίνωσης ενός νέου Xbox από τη Microsoft αυξάνονται συνεχώς. Αυτό, φυσικά, δεν αφήνει …
καθόλου αδιάφορους τους ανθρώπους της Sony,οι οποίοι μάλιστα φαίνεται να σκέφτονται σοβαρά να κυκλοφορήσουν το πολυαναμενώμενο PlayStation 4 την ίδια περίοδο με το νέο Xbox. Ο ανταγωνισμός των δύο παιχνιδομηχανών είναι ήδη τεράστιος και οι δύο εταιρίες φαίνεται να μην σταματούν εδώ. 

Ο πρόεδρος της PlayStation Europe, Τζιμ Ράιαν, σε μια ομιλία του στο Eurogamer, τόνισε ότι θα ήταν «άκρως ανεπιθύμητο» για τον γίγαντα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών να κυκλοφορήσει μια νέα κονσόλα μετά την ανακοίνωση ενός ανανεωμένου Xbox. Ουσιαστικά επισημοποιεί ότι, το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία με το νέο Xbox.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, είναι πολύ πιθανό η Microsoft να προχωρήσει στην ανακοίνωση της νέας της κονσόλας μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο. Ενδέχεται, δηλαδή, μέσα στο 2012 να έχουμε δύο νέες κονσόλες στο χώρο του gaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC