Το Spoify ετοιμάζει σύστημα πληρωμών εντός της εφαρμογής για το iOS

Το Spoify ετοιμάζει σύστημα πληρωμών εντός της εφαρμογής για το iOS

Στις 7 Μαρτίου 2024 θα τεθεί σε εφαρμογή το Digital Markets Act της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Spotify ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές. Πρώτο και κύριο οι χρήστες συσκεύως iOS θα μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο Premium ή να αναβαθμιστούν από το πλάνο Individual στο Duo ή στο Family μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Αυτό δεν είναι δυνατό από το 2016 και μετά, καθώς το Spotify ανήκει στο στρατόπεδο όσων ασκούν έντονη κριτική στην Apple για το 30% που ζητάει ως προμήθεια από τους developers. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν και audiobooks μέσα από την εφαρμογή.

Πλέον οι συνδρομές του Spotify θα χρεώνονται με την πραγματική τους τιμή και δεν θα υπάρχει το καπέλο τον $3 υπερ του App Store, λόγω της απαγόρευσης που ορίζει η νομοθεσία της Ε.Ε. Πέρα από τα παραπάνω, το Spotify θα εμφανίζει τιμές εντός της εφαρμογής και θα ενημερώνει απευθείας τους κατόχους συσκευών iOS για τις διαθέσιμες προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC