Το Twitter ενσωματώνει λειτουργία Google και Facebook Connect

Το Twitter ενσωματώνει λειτουργία Google και Facebook Connect

 

Τη δυνατότητα σύνδεσης του λογαριασμού με το Facebook και το Google φαίνεται να έχει ενσωματώσει το Twitter στις επιλογές των … μελών του. Συγκεκριμένα μπορεί κανείς να συνδεθεί με τον Google λογαριασμό του για να μεταφέρει όλες του τις επαφές στο Twitter και να αξιοποιήσει τη δυνατότητα σύνδεσης με το Facebook για την απευθείας δημοσίευση των tweet του στο προφίλ που διατηρεί στο κοινωνικό δίκτυο.

Η δυνατότητα σύνδεσης με το Facebook φαίνεται να είναι διαθέσιμη για τους περισσότερους χρήστες και μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις λογαριασμού και στη συνέχεια με κλικ στις στη φωτογραφία του λογαριασμού σας, όπου και θα εμφανιστεί η συγκεκριμένη επιλογή. Σε όσους έχει ενεργοποιηθεί ο συγχρονισμός των επαφών με αυτές του Google, θα λάβουν ένα σχετικό μήνυμα κατά τη σύνδεσή τους στη δημοφιλή υπηρεσία microblogging.

Η κίνηση του Twitter μπορεί να σημειωθεί ως αρκετά αιφνιδιαστική, καθώς δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη από τις άλλες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης που να ενοποιεί και τις τρεις μαζί. Το αντίθετο μάλιστα, πριν λίγους μήνες είδαμε τη Google να προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το Facebook να συνδεθεί με αυτή για το συγχρονισμό των επαφών.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC