Το Twitter ξεκίνησε να εμφανίζει πόσοι διάβασαν τις αναρτήσεις σας

Το Twitter ξεκίνησε να εμφανίζει πόσοι διάβασαν τις αναρτήσεις σας

Σε μία αλλαγή, που είχε υποσχεθεί ο Elon Musk, προχώρησε το Twitter, καθώς πλέον θα εμφανίζονται οι χρήστες που έχουν διαβάσει τις αναρτήσεις σας. Ο αριθμός των views θα εμφανίζεται πρώτος, δίπλα στον αριθμό των likes, των σχολίων και των retweets.

Το συγκεκριμένο στατιστικό θα εμφανίζεται μόνο για τα νεότερα tweets και όχι για τα παλιά, αφού δεν έχουν διαθέσιμα αυτά τα δεδομένα. Ως view μετράει κάθε φορά που το tweet σας εμφανίζεται σε μια οθόνη, ακόμα κι αν είναι η δική σας.

Σκοπός του Musk με αυτήν την αλλαγή είναι να κάνει τα posts στην πλατφόρμα σαν τα video posts τα οποία είχαν ήδη μετρητή views. Έτσι, θέλει να δείξει πόσο “ζωντανή” είναι η πλατφόρμα του Twitter και πως οι απαντήσεις και τα likes δε δείχνουν την πλήρη εικόνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC