Τρεις σειρές καρτών γραφικών σε τρεις μήνες

Τρεις σειρές καρτών γραφικών σε τρεις μήνες
 
Ιστορικό ορόσημο στον κλάδο των γραφικών σημείωσε η AMD με την παγκόσμια διάθεση της επόμενης γενιάς, ολοκληρωμένης γκάμας καρτών γραφικών AMD Radeon™ HD 7000 σε λιγότερο από τρεις μήνες.

Το Δεκέμβριο του 2011, η AMD παρουσίασε τη σειρά AMD Radeon™ HD 7900, ενώ ακολούθησε διαδοχικά το λανσάρισμα των σειρών AMD Radeon™ HD 7700 και AMD Radeon™ HD 7800.

Η AMD Radeon™ HD 7970, η ταχύτερη και πιο προηγμένη GPU στον κόσμο, παρουσίασε την επαναστατική αρχιτεκτονική Graphics Core Next (GCN), ενώ διαθέτει την τεχνολογία PCI Express 3.0.

Η AMD συνέχισε τη δυναμική της πορεία με την άφιξη της AMD Radeon™ HD 7950 τον Ιανουάριο και στη συνέχεια της σειράς AMD Radeon HD 7700 το Φεβρουάριο, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης κάρτας γραφικών που ξεπερνά το 1 GHz, της AMD Radeon™ HD 7770.

Διαθέτοντας τη σειρά AMD Radeon HD 7800, με 2GB GDDR5 μνήμης για ασυναγώνιστη εμπειρία παιχνιδιού, η AMD συνεχίζει να βρίσκεται στην ηγετική θέση στον τομέα των γραφικών, παρέχοντας στους πελάτες της μια πλήρη σειρά καρτών γραφικών της επόμενης γενιάς.

Με την κυκλοφορία των νέων καρτών, η AMD έχει λάβει πάνω από 200 βραβεία, έπειτα από δοκιμές που έχουν πραγματοποιήσει αξιόπιστα μέσα του κλάδου, και διθυραμβικά σχόλια, από κορυφαίους κριτικούς της βιομηχανίας.

Σήμερα, πάνω από 60 ολοκληρωμένες μονάδες (SKUs) με κάρτες γραφικών της σειράς AMD Radeon HD 7000, με προσαρμοσμένες λύσεις ψύξης και υπερχρονισμένο σύστημα, είναι διαθέσιμες στους πελάτες παγκοσμίως.

by Newsbeast

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC