Τρόμος: Άρχισαν να εμφανίζονται διαφημίσεις ακόμη και μέσα σε παιχνίδια Assassin’s Creed!

Τρόμος: Άρχισαν να εμφανίζονται διαφημίσεις ακόμη και μέσα σε παιχνίδια Assassin’s Creed!

Η Ubisoft άρχισε να εμφανίζει διαφημιστικά μηνύματα ακόμη και μέσα στο περιβάλλον παλαιότερων παιχνιδιών της, όπως το Assassin’s Creed. Συγκεκριμένα, παίκτης κατέγραψε σε video ένα περιστατικό την ώρα που έπαιζε το Assassin’s Creed Odyssey του 2018 που ταξίδευε τους παίκτες στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το clip τον δείχνει να ανοίγει τον χάρτη και πριν εμφανιστεί ο κόσμος του τίτλου προβάλλεται μια διαφήμιση για την προσφορά Black Friday του Assassin’s Creed Mirage. Όταν κλείνει το παράθυρο, το παιχνίδι συνεχίζει κανονικά, ωστόσο το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχίες στην κοινότητα. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό θα είναι πάγια τακτική της Ubisoft για τα παλαιότερα παιχνίδια της, αλλά τα σχόλια που έχει λάβει από fans είναι -στην καλύτερη των περιπτώσεων- ιδιαίτερα επιθετικά.

Just got an in-game advertisement when I tried to go to the map
byu/triddell24 inxboxone

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC