Τώρα μόνο στα Public ανταλλάζετε τα παλιά σας laptop, tablets, κονσόλες, κινητά και iPod από όπου κι αν τα έχετε αγοράσει

Τώρα μόνο στα Public ανταλλάζετε τα παλιά σας laptop, tablets, κονσόλες, κινητά και iPod από όπου κι αν τα έχετε αγοράσει

Tα καταστήματα Public διευρύνουν το πρόγραμμα Trade ‘n’ Save, δίνοντας την αποκλειστική δυνατότητα σε όλους να ανταλλάξουν οποιοδήποτε laptop, κονσόλα, tablet, κινητό ή iPod,διετίας διαθέτουν και να αποκτήσουν.. κάποιο νέο προϊόν τεχνολογίας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν από τα προϊόντα του Public σε πολύ χαμηλότερη τιμή

Μέσω αυτού του αποκλειστικού προγράμματος οι καταναλωτές μπορούν μόνο στα Public(www.public.gr) να δώσουν αξία στο παλιό τουςlaptop,tablet, κινητό, iPod ή την κονσόλα τους, από όπου κι αν το έχουν αγοράσει. Συγκεκριμένα, επιστρέφοντας τα παλιά τους προϊόντα δύο ετών παλαιότητας μπορούν να τα ανταλλάξουν με καινούρια ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας, απλά καταβάλλοντας το επιπλέον αντίτιμο.

Είναι δε αξιοσημείωτο ότι το πρόγραμμα αφορά, τόσο σε επώνυμες μάρκες laptop και netbook, αλλά και στα λεγόμενα ownlabel προϊόντα, όπως πχ το Turbo-X κ.α.

Τα Public πρεσβεύοντας ότι η προηγμένη τεχνολογία είναι δικαίωμα όλων, εξασφάλισαν για τους επισκέπτες τους πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι για παράδειγμα, η επιστροφή ενός laptop Dell μπορεί να σημαίνει όφελος έως και 536 ευρώ, η επιστροφή ενός iPod μπορεί να εξασφαλίζει έως 145 ευρώ έκπτωση στην επόμενη αγορά, ενώ η επιστροφή ενός iPad1 μπορεί να αντιστοιχεί σε 310 ευρώ κέρδος.

Η υπηρεσία TradenSave σχεδιάστηκε με στόχο να δώσει στον καταναλωτή το προνόμιο χαμηλότερης τιμής κι απευθύνεται σεόλους. Σε όλους όσοι έχουν κάποια ξεχασμένη συσκευή και θέλουν να την ανανεώσουν, σε μαθητές ή φοιτητές που τους δόθηκε laptop το 2009 και θέλουν να το αλλάξουν με κάποιο καινούργιο. Στους φανατικούς της τεχνολογίας που θέλουν να έχουν πάντα το πιο καινούργιο tablet ή iPod και στους απανταχού gamers που έχουν παλιές κονσόλες και θέλουν να τις αντικαταστήσουν με νέες. Σε όσους έχουν ατομικές επιχειρήσεις και θέλουν να ανανεώσουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό τους.

ΤονέοTrade ‘n’ Save δεν αποτελεί προσφορά.Είναι μόνιμη υπηρεσία, συνέχεια του προγράμματος που εισήγαγαν τα Public στην αγορά τον Ιούνιο και αφορούσε στην ανταλλαγή κινητών τηλεφώνων. Μετά την πολύ μεγάλη ανταπόκρισητου κοινού δημιούργησε νέα δεδομένα στο ελληνικό λιανεμπόριο και έρχεται πλέον να δώσει μεγαλύτερο εύρος επιλογών στους επισκέπτες των καταστημάτων Public, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία τους.

Στα Public η τεχνολογία είναι για όλους, για αυτό, και με το νέο πρόγραμμα Trade‘n’Save μπορούν όλοι να ανταλλάξουν την παλιά τους τεχνολογία αποκτώντας τα νέα προϊόντα πολύ πιο φθηνά.

Εσείς το σκέφτεστε ακόμη?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC