Υπάλληλος της Apple ξαναχάνει το πρωτότυπο του iPhone σε… Bar;

Υπάλληλος της Apple ξαναχάνει το πρωτότυπο του iPhone σε… Bar;

H Apple καθώς και πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν οτι κάποιος υπάλληλος της εταιρίας έχα … σε το πρωτότυπο του iPhone 5 σε ένα μπαρ…

Όπως και τον περασμένο Απρίλιο έτσι και πριν λίγες ώρες ένας υπάλληλος της Apple φαίνεται πως πήγε σε ένα μεξικάνικο μπαρ στην Καλιφόρνια με το πρωτότυπο του iPhone 5 που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές μέρες, και φεύγοντας το ξέχασε εκεί.

Η Apple από τη στιγμή που το έμαθε προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει τη συσκευή, αφού αυτός που τη βρήκε στο μπαρ, την πούλησε στο διαδίκτυο για 200$.

Τελικά ύστερα από έρευνα, η Apple εντόπισε το iPhone 5 στην περιοχή Bernal Heights του San Francisco και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Όμως όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, η οικογένεια που φαίνεται οτι έχει στην κατοχή της το πρωτότυπο του iPhone 5 δεν γνώριζε κάτι για το θέμα αυτό και όπως αποδείχθηκε μετά από έρευνα του σπιτιού, με τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών, δεν βρέθηκε κάτι.

Φήμες ή πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί η υποτιθέμενη χαμένη συσκευή η είδηση μπορεί να είναι απλά ένα παιχνίδι της εταιρίας για να κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC