Υπαγορεύστε στο Mac μέσω του iPhone

Υπαγορεύστε στο Mac μέσω του iPhone

 

νέα εφαρμογή Air Dictate για να γλιτώσετε χρόνο, αφού πλέον δεν θα χρειάζεται να δακτυλογραφείτε τα κείμενα σας αφού θα τα υπαγορεύετε στο iPhone σας.

Μια ομάδα προγραμματιστών με την ονομασία Avatron κατάφερε να δημιουργήσει μία εφαρμογή για το iPhone, η οποία μέσω του Siri μετατρέπει την ομιλία σε κείμενο. Το κείμενο μεταφέρεται ασύρματα στον επιλεγμένο Mac υπολογιστή, ο οποίος πρέπει να έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα Air Dictate Receiver.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μετατρέψετε το κινητό σας σε μικρόφωνο αναγνώρισης της ομιλίας και να μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα κείμενα στο Word, στο email σας και σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή επιθυμείτε, χωρίς να χρειάζεται να γράφετε.

Αν και υπάρχουν ήδη αρκετά προγράμματα για τους Mac υπολογιστές, τα οποία μετατρέπουν την ομιλία σε κείμενο μέσω μικροφώνων, η εφαρμογή της Avatron είναι πρώτη που χρησιμοποιεί το iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC