Υποχρεωτική η χρήση του νέου Gmail από 27 Μαρτίου

Υποχρεωτική η χρήση του νέου Gmail από 27 Μαρτίου
 

Αν και η Google συνήθως προσέχει τους χρήστες της, σε ό,τι αφορά το Gmail αποφάσισε να μην τους δώσει πολλές επιλογές. Ενώ λοιπόν η χρήση του νέου Gmail μέχρι τώρα ήταν προαιρετική, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν στο εγγύς μέλλον.

Έτσι, από τις 27 Μαρτίου link προς την έκδοση που είχε συνηθίσει ο περισσότερος κόσμος θα απομακρυνθεί και όλοι οι χρήστες θα μεταφερθούν αναγκαστικά στο νέο Gmail.

Το ίδιο θα συμβεί άλλωστε και με τους χρήστες όλων των εκδόσεων του Google Apps.

Όσο και αν ενοχλεί πάντως, η αλλαγή κρίνεται απαραίτητη από την εταιρεία. Όπως γνωρίζουμε η Google ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην ενσωμάτωση κάθε υπηρεσίας της με το Google+. Αν δεν γινόταν λοιπόν η μετάβαση στο νέο περιβάλλον, οι λειτουργίες του Google+ που έχουν ήδη ενσωματωθεί στο Gmail δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC