Υψηλής ευκρίνειας κλήσεις μέσα από το Skype!

Υψηλής ευκρίνειας κλήσεις μέσα από το Skype!

Μία νέα συνεργασία του Skype υπόσχεται στους χρήστες του υψηλής ευκρίνειας βίντεο κλήσεις μέσα από την τηλεόρασή τους.

Το Skype … ξεκίνησε τη συνεργασία του με την αμερικάνικη εταιρία Comcast η οποία προσφέρει στους καταναλωτές υπηρεσίες καλωδιακής τηλεόρασης.

Η συνεργασία αυτή τουλάχιστον για τους χρήστες στις ΗΠΑ θα κάνει πραγματικότητα τις βίντεο-κλήσεις υψηλής ανάλυσης μέσα από την HD τηλεόραση τους.

Η νέα υπηρεσία του Skype, θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατόχους HD TV οι οποίοι θα πρέπει να συνδέσουν ένα extra περιφερειακό και μιας βιντεοκάμερα.

Όσοι ενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτή θα μπορούν επίσης να κάνουν και chat μέσα από την τηλεόραση μέσω ενός ειδικού controler.

Για την ώρα πάντως η υπηρεσία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και αναμένεται να αργήσει αρκετούς μήνες μέχρι να φθάσει στην τελική της μορφή ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει κι εκτός ΗΠΑ.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC