Φιλτράρισμα αρχείων από το Rapidshare

Φιλτράρισμα αρχείων από το Rapidshare
Σε υποχρεωτικό φιλτράρισμα των αρχείων που ανεβάζουν οι χρήστες στους servers της υποχρεώνει γερμανικό δικαστήριο την υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων RapidShare.

Στόχος της απόφασης είναι να μειωθούν φαινόμενα πειρατείας όπως βέβαια και ο διαμοιρασμός αρχείων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Σε συνέχεια της απόφασης του δικαστηρίου η εταιρεία δήλωσε μόνο ότι θα πραγματοποιηθεί περισσότερο λεπτομερής ανακοίνωση μόλις τους κοινοποιηθεί και επίσημα η απόφαση του δικαστηρίου.

Πρόκειται για το δεύτερο εμπόδιο που θα έχουν οι χρήστες της υπηρεσίας μετά την μείωση στις ταχύτητες download για τους δωρεάν χρήστες που εφάρμοσε το Rapidshare. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι σύντομα θα αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC