Φορητή «τσάντα-πλυντήριο»

Φορητή «τσάντα-πλυντήριο»
 
Ξεπερνούν κάθε φαντασία τα γκάτζετ και οι έξυπνες συσκευές που σχεδιάζονται με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας.

Τελευταία δημιουργία; Η «τσάντα – πλυντήριο», ιδανική για κάμπινγκ και εκδρομές, χρήσιμο εργαλείο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η «τσάντα – πλυντήριο» (Scrubba Wash Bag), δεν ξεπερνά σε ύψος ένα τενεκεδάκι αναψυκτικού και ζυγίζει μόλις λίγα γραμμάρια, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να σας συντροφεύει σε οποιαδήποτε διαδρομή, κοντινή ή μακρινή.

Σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το πλυντήριο της εβδομάδας, όμως η θαυματουργή τσάντα καθαρίζει στο λεπτό βρώμικα μπλουζάκια και εσώρουχα, με μηδενική κατανάλωση ενέργειας.

Η λειτουργία της είναι πάρα πολύ απλή. Αυτή εξάλλου είναι και η βασική αρχή των έξυπνων συσκευών.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τα ρούχα μέσα στην τσάντα μαζί με νερό (2 μέχρι 4 λίτρα) και απορρυπαντικό και να την πιέσετε για να φύγει ο αέρας. «Τρίβετε» το εξωτερικό περίβλημα της τσάντας για 30 με 40 δευτερόλεπτα και τα ρούχα σας αστράφτουν.

Για όσους βιάζονται να τα φορέσουν άμεσα και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να στεγνώσουν με την κλασική μέθοδο στον ήλιο, το μόνο που απομένει είναι να βρουν ένα στεγνωτήριο.

Αυτοκαθαριζόμενο ύφασμα

Ακόμα πιο λειτουργικό από την τσάντα – πληντύριο είναι το αυτοκαθαριζόμενο βαμβακερό ύφασμα.

Το μυστικό του κρύβεται στην ειδική επίστρωση διοξειδίου του τιτανίου, το οποίο διασπά τη βρωμιά και τους λεκέδες όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως.

Η χημική ένωση χρησιμοποιείται ήδη σε μια σειρά προϊόντων, όπως αυτοκαθαριζόμενα παράθυρα, πλακάκια μπάνιου και κουζίνας, αντιηλιακά προϊόντα, ακόμα και κάλτσες που δεν…μυρίζουν.


Πηγή: econews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC