Φτιάξτε το δικό σας… i-Phone 4S

Φτιάξτε το δικό σας… i-Phone 4S

 

εκτιμήσει το κόστος των μερών που αποτελούν το νέο κινητό της Apple. 

Σύμφωνα με την ανάλυση, η κατασκευή του16αρι iPhone 4S ανέρχεται στα 188 harware και χρειάζεται άλλα 8 δολάρια για εργατικά, κοντά φθάνοντας δηλαδή με το κόστος κατασκευής του iPhone 4(187). To 32άρι φτάνει τα 207 δολάρια και το 64αρι τα 245 δολάρια.

Στο εσωτερικό του κινητού τηλεφώνου υπάρχει το ακριβότερο κομμάτι του, που είναι η NAND flash μνήμη του η οποία στοιχίζει 19.20 δολάρια για το 16άρι, 38, 40 για το 32αρι και 76,80 δολάρια για το 64. H iSupply επίσης υπογραμμίζει ότι η NAND μνήμη προέρχεται τελικά από την Hynix και όχι από την Samsung ή την Toshiba, που η Apple είχε χρησιμοποιήσει στα προηγούμενα μοντέλα iPod και iPad.

Το δεύτερο και τρίτο ακριβότερο εξάρτημα είναι τα μηχανικά/ηλεκτρομηχανικά μέρη του τα οποία κοστίζουν 33 δολάρια, ενώ ακολουθεί το σύστημα της κεραίας του που κοστίζει 23.54 δολάρια, και είναι κατά παραγγελία από την Avago.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC