Χρόνια πολλά Twitter!

Χρόνια πολλά Twitter!
 
Πριν έξι χρόνια το μικρό μπλε πουλί του twitter, άρχισε να τιτιβίζει δειλά-δειλά χωρίς να είναι σε θέσει κανείς να προβλέψει πόσο ψηλά θα απογειώσει τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Twitter.

Έφερε μία νέα εποχή στα social media που… συμπίεσε την είδηση, το σχόλιο, το αστείο ή την άποψη του καθενός σε… 140 χαρακτήρες.

Το πρώτο τιτίβισμα του δημιουργού του Jack Dorsey έλεγε «φτιάχνω το twitter μου». Σήμερα μισό δισεκατομμύριο χρήστες «τιτιβίζουν» καθημερινά ανεβάζοντας το δίκτυο πολύ ψηλά και δίνοντάς του δύναμη στην κοινή γνώμη.

Σημασία έχει να αναφέρουμε ότι το twitter, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εξάπλωση των διαδηλώσεων των αγανακτισμένων ανά τον κόσμο αλλά ακόμη και στην εξέγερση του Αραβικού κόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC