Ψάχνει αυτόν που του έκλεψε το… iPad

Ψάχνει αυτόν που του έκλεψε το… iPad

Ο 26χρονος Tom Clarke εργάζεται ως μηχανικός λογισμικού και χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για να μπορέσει να βρει… αυτόν …

που του έκλεψε το ακριβό iPad του!

Ο νεαρός άντρας είχε βγει για χριστουγεννιάτικα ψώνια στο Sussex τις ημέρες των γιορτών όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιος του είχε κλέψει το iPad και φοβήθηκε ότι δεν θα ξανάβλεπε ποτέ την ταμπλέτα της Apple… για την οποία είχε δώσει ένα σημαντικό ποσό από το μισθό του!

Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια «ροή πληροφοριών» με τη βοήθεια του iCloud και του iPhone του και έχει ήδη στη διάθεσή του αρκετά «περίεργα» στοιχεία και ενδείξεις για το πού μπορεί να βρίσκεται αυτό!

Ο 26χρονος έχει στην κατοχή του σειρά φωτογραφιών από έναν άντρα, ένα σκύλο και… κάποιες βαλίτσες, οι οποίες τραβήχτηκαν με την κάμερα του iPad και οι οποίες διοχετεύτηκαν αυτομάτως στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο Tom αποφάσισε να τις βγάλει στη δημοσιότητα προκειμένου να μπορέσει να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για τον… κλέφτη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC