Ψεκάστε και «καθαρίσατε»

Ψεκάστε και «καθαρίσατε»

 

Καλά τα νέα για όλους όσους λερώνονται συχνά καθώς τρώνε, μιας και ένα επαναστατικό σπρέι υπόσχεται να κάνει τους … λεκέδες πραγματικά να κυλάνε πάνω από τα ρούχα σας, με την προϋπόθεση ότι τα είχατε ψεκάσει με αυτό νωρίτερα. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, το καινοτόμο προϊόν, έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα με τις ουσίες εκείνες που καθιστούν πραγματικά αδιάβροχα τα αντικείμενα στα οποία αυτές εφαρμόζονται.

Εκτός φυσικά της απαλλαγής από λεκέδες σε ρούχα, οι εφαρμογές ενός τέτοιου προϊόντος πραγματικά είναι απεριόριστες και πρόκειται σίγουρα να φέρουν επανάσταση σε πολλούς τομείς, από δρόμους όπου θα παραμένουν στεγνοί ακόμα και σε ισχυρές νεροποντές, μέχρι και σε ναυτιλιακές και οικοδομικές εφαρμογές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC