Όλες οι φήμες για το νέο iPad!

Όλες οι φήμες για το νέο iPad!
Φήμες κυκλοφόρησαν οτι το νέο iPad θα ονομάζεται iPad HD. 

 

Όπως εί … ναι γνωστό εδώ και μερικές μέρες, η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει την Τετάρτη 7 Μαρτίου τον διάδοχο του iPad 2 και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες που αφορούν τα χαρακτηριστικά του νέου tablet της Apple αλλά και την ονομασία του.
Από πλευράς χαρακτηριστικών οι φήμες θέλουν το νέο iPad να υποστηρίζει δίκτυα 4G, να έχει τετραπύρηνο A6 επεξεργαστή πράγμα που θα κάνει τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και γενικότερα όλο το σύστημα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το iPad 2. Νέα κάμερα 8 MP στο πίσω μέρος του με δυνατότητα εγγραφής Full HD βίντεο ενώ και η οθόνη του θα είναι πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης (2048×1536).
Από την άλλη εκτός από τις φήμες που κυκλοφορούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPad, έχουν κυκλοφορήσει επίσης αρκετές και για την πιθανή ονομασία του νέου iPad.
Σύμφωνα με συνεργάτες της Apple, οι Belkin και Griffin εμφάνισαν τα πρώτα gadgets τα οποία αναφέρουν στο κουτί οτι είναι κατάλληλα για το “iPad HD”. Φυσικά αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες οτι το νέο tablet της Apple μπορεί να μην ονομάζεται iPad 3.

Τέλος, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά υπομονή μέχρι τις 7 Μαρτίου, που θα γίνει κι επίσημα η παρουσίαση του…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC