Όλο και περισσότερες εφαρμογές στο Windows Phone Marketplace!

Όλο και περισσότερες εφαρμογές στο Windows Phone Marketplace!

Μεγάλο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον των προγραμματιστών για την δημιουργία εφαρμογών για το Windows Phone Marketplace.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα … της Microsoft για τα Windows Phone, που πριν λίγες μέρες έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας διαθέτει πλέον πάνω από 40.000 εφαρμογές και παιχνίδια.

Σίγουρα ο ρυθμός αύξησης είναι αρκετά ικανοποιητικός, αφού μόνο το τελευταίο τρίμηνο προστέθηκαν περίπου 13.000 νέες εφαρμογές ενώ κατά μέσο όρο, κάθε μέρα προστίθενται 165 νέες εφαρμογές ενώ αν συνεχίσει έτσι σε περίπου 2 με 3 μήνες θα έχει ξεπεράσει τις 50.000 εφαρμογές.

Μπορεί το Windows Phone Marketplace να πηγαίνει καλά όμως τα νούμερά του θέλουν πολύ ακόμα για να φτάσουν το περιεχόμενο του App Store και του Android Market που είναί όμως διαθέσιμα στους χρήστες πολύ περισσότερο καιρό.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC