“Ελλάδα” και “χρεοκοπία” οι λέξεις που αναζητούν όλοι στο Google!

“Ελλάδα” και “χρεοκοπία” οι λέξεις που αναζητούν όλοι στο Google!

Ούτε τον Ιούνιο και αρχές Ιουλίου που γινόταν (και τότε) λόγος για άμεση χρεοκοπία, ούτε όταν εντός συνόρων και λίγο … μετά έλειψε να έχουμε συγκυβέρνηση κλπ δεν έγινε αυτό που εκτυλίχθηκε τα τελευταία 24ωρα στο internet.

Η αναζήτηση του Google “μονοπωλείται” από μόνο δύο λέξεις (συνήθως σε συνδυασμό) οι λέξεις δεν ήταν παρά Greece και default καθώς το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας έφτασε πλέον στα … αυτιά όλων και προφανώς θέλησαν να μάθουν κάτι … παραπάνω.

Αν ρίξετε μια απλή ματιά στο διάγραμμα της google θα δείτε ότι σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο, για παράδειγμα, η αναζήτηση των λέξεων “Ελλάδα” και “χρεοκοπία” που είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον όγκο των σχετικών άρθρων, έχει εκατονταπλασιαστεί!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC