«Κοντά στο διάστημα» με το Ζero2Infinity

«Κοντά στο διάστημα» με το Ζero2Infinity

Μία νεοσυσταθείσα ισπανική εταιρεία που κινείται στο χώρο της κατασκευής διαστημοπλοίων, μας προσκαλεί να δούμε το διάστημα από κοντά και … όχι φτάνοντας σε αυτό.

Tο δημιούργημά τους μοιάζει με αερόστατο και οι ίδιοι οι κατασκευαστές αποφάσισαν να τo αποκαλούν “bloon” και όχι “balloon”  που είναι η σωστή ονομασία του αερόστατου. O Χοσέ Μαριάνο Λόπεθ Ουρντιάλες, γενικός διευθυντής της εταιρείας, μας υπόσχεται πανέμορφες εικόνες και δυνατές εμπειρίες, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες από το να πηγαίναμε στο διάστημα.

«Αυτό για το οποίο ο κόσμος νοιάζεται δεν είναι να πει ότι πήγε στο διάστημα, αλλά να δει τη Γη από ψηλά», είπε ο Ουρντιάλες στην Daily Mail, υπογραμμίζοντας ότι «θα είναι πολλοί αυτοί που θα θελήσουν να κάνουν αυτό το ταξίδι».

Η κοντινή στο διάστημα περιοχή έχει καθοριστεί ως αυτή η οποία βρίσκεται μεταξύ 20.000 και 100.000 χιλιομέτρων από το επίπεδο της θάλασσας.

Το «bloon» θα χωράει μέχρι και 6 άτομα, 2 πιλότους και 4 επιβάτες και η πτήση θα διαρκεί 2 ώρες κατά τις οποίες οι επιβαίνοντες θα μπορούν να πιούν το ποτό τους ή να ακούσουν μουσική στο mp3 τους.

Η πρώτη πτήση για το κοινό θα γίνει από το 2013 και μετά, όμως οι λάτρεις του διαστήματος μπορούν από τώρα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους, με τιμή εκκίνησης τα 110.000 ευρώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC