«Σκίζει» το Samsung Galaxy Note

«Σκίζει» το Samsung Galaxy Note

Όταν το Samsung Galaxy Note εγκαινίασε την κατηγορία των phablets, πολλοί θεώρησαν βέβαιο ότι δεν θα επιτύχει, παρά το …

γεγονός ότι πρόκειται για μια αξιόλογη συσκευή με εξαιρετικές επιδόσεις.

Μετά από τέσσερις μήνες στην αγορά όμως, οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 2 εκατ. παγκοσμίως, αποδεικνύοντας έτσι ότι υπάρχει χώρος στην αγορά για συσκευές 5.3′. Δεν είναι σύμπτωση άλλωστε ότι και η LG μπήκε δυναμικά στην αγορά αυτή ούτε βέβαια οι φήμες για αντίστοιχη συσκευή και από τη Google. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι ακόμη και η Panasonic επέλεξε να επανέλθει στο χώρο της κινητής τηλεφονίας με το Eluga Power γεγονός που δείχνει πόσο μεγάλο βάρος δίνει σε αυτή την κατηγορία.

Βέβαια, οι πωλήσεις του Galaxy Note ούτε καν πλησιάζουν αυτές του iPhone 4S ή έστω εκείνες Samsung Galaxy S II (ξεπέρασε τα 20 εκατ.). Αυτό είναι λογικό όμως αφού απευθύνεται σε σαφώς πιο ψαγμένους χρήστες με άλλες απαιτήσεις και όχι κοινό που απλώς παρασύρεται από μόδες.

Σε κάθε περίπτωση η Samsung υπολογίζει ότι θα φτάσει τα 10 εκατ. πωλήσεις μέχρι το τέλος του έτους!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC