Έλλειψη νέων συσκευών Nintendo 3DS;

Έλλειψη νέων συσκευών Nintendo 3DS;

Η γνωστή σε όλους Amazon σταμά … τησε, προσωρινά, να προσφέρει τη νέα κονσόλα της Nintendo, 3DS.

Ένα «σημείωμα» στην ιστοσελίδα της Amazon ανέφερε πως η εταιρία έλαβε κριτικές από χρήστες της φορητής κονσόλας, οι οποίες παρουσίαζαν πρόβλημα στη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Μία εκπρόσωπος της Amazon είπε πως δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με την κονσόλα και πως ήταν απλώς μία έλλειψη αριθμού προϊόντων, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται με την ύπαρξη άλλης έκδοσης της συσκευής.

Από την άλλη πλευρά, από τις 359 κριτικές των χρηστών στο εν λόγω site, οι 28 του έδωσαν μόνο ένα «αστέρι», κάνοντας λόγο για πονοκεφάλους μετά από τη χρήση (μάλλον λόγω της τεχνολογίας 3D η οποία χρησιμοποιείται στην κονσόλα), για τεχνικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, ενώ έκαναν λόγο για μικρή γκάμα προϊόντων.

Όλα αυτά πρόκειται να μετριάσουν προσωρινά και μόνο, κατά τις αναφορές των αγορών, τις πωλήσεις της συσκευής, αφού ιδιαίτερα στο εξωτερικό το νέο δημιούργημα έχει τεράστια απήχηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC