Έλον Μασκ: Δηλώνει ότι οι εγγραφές νέων χρηστών στο Twitter βρίσκονται σε «ιστορικό υψηλό»

Έλον Μασκ: Δηλώνει ότι οι εγγραφές νέων χρηστών στο Twitter βρίσκονται σε «ιστορικό υψηλό»

Αν και βρίσκεται αντιμέτωπος με μαζική «έξοδο» διαφημιστών και χρηστών που καταφεύγουν σε άλλες πλατφόρμες λόγω ανησυχιών σχετικά με την επαλήθευση και τη ρητορική μίσους, ο Ίλον Μασκ δηλώνει ότι οι εγγραφές νέων χρηστών στο Twitter βρίσκονται σε «ιστορικό υψηλό».

Οι νέες εγγραφές κυμαίνονταν κατά μέσο όρο πάνω από δύο εκατομμύρια ημερησίως τις τελευταίες επτά ημέρες από τις 16 Νοεμβρίου, αυξημένες κατά 66% σε σύγκριση με την ίδια εβδομάδα το 2021, αναφέρει σε τελευταίο tweet του ο Ίλον Μασκ.

Κατά τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του Twitter, ο ενεργός χρόνος των χρηστών στην πλατφόρμα άγγιξε επίσης επίπεδα-ρεκόρ, με μέσο όρο σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ενεργά λεπτά την ημέρα τις τελευταίες επτά ημέρες από τις 15 Νοεμβρίου -αύξηση 30% σε σύγκριση με την ίδια εβδομάδα πέρυσι.

Ο ίδιος, παράλληλα, ανέφερε πως οι προβολές που αφορούν σε ρητορική μίσους μειώθηκαν από την 13η Νοεμβρίου σε σύγκριση με τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ίλον Μασκ, ο οποίος διευθύνει επίσης τις εταιρείες Tesla και SpaceX, έχει δηλώσει ότι η εξαγορά του Twitter θα επιταχύνει τη φιλοδοξία του να δημιουργήσει μια «εφαρμογή για τα πάντα» υπό την ονομασία X.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC