Έλον Μασκ: «Ό,τι πιο παράλογο έχω ακούσει» λέει για τις… προφητείες Μεντβέντεφ του 2023

Έλον Μασκ: «Ό,τι πιο παράλογο έχω ακούσει» λέει για τις… προφητείες Μεντβέντεφ του 2023

Αποστομωτική είναι η απάντηση που έδωσε ο Έλον Μασκ στον Ρώσο πρώην πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ μετά τις προφητείες για διάσπαση των Ηνωμένων Πολιτειών και τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του Twitter σε ρόλο… προέδρου.

«Είναι ξεκάθαρα οι πιο παράλογες προβλέψεις που έχω ακούσει ποτέ» έγραψε ο Μασκ σε ανάρτησή του στο Twitter αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο για υλοποίησή τους στο μέλλον.

Στην ίδια ανάρτηση σημείωσε πως αυτό που φαίνεται να «αγνοεί» ο Μεντβέντεφ είναι η πρόοδος της τεχνητής νοημοσύνης και της βιώσιμης ενέργειας.

«Αυτές είναι σίγουρα οι πιο παράλογες προβλέψεις που έχω ακούσει ποτέ, ενώ δείχνουν επίσης εκπληκτική έλλειψη επίγνωσης της προόδου της τεχνητής νοημοσύνης και της βιώσιμης ενέργειας» έγραψε στο αιχμηρό του tweet .

Λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου ο  Ντμίτρι Μεντβέντεφ  θέλησε να μπει στο κλίμα των ημερών κάνοντας τις δικές του «προφητείες» για το 2023.

«Σε όλους αρέσει να κάνουν προβλέψεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter o Ρώσος πολιτικός, που από το 2020 κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας. Όπως αναφέρει στο post του, πολλά από τα ευφάνταστα σενάρια που ακούγονται από διάφορους για το 2023 είναι τελείως παράλογα, όμως αυτό δεν τον σταματά από το να κάνει τη δική του «ταπεινή» συνεισφορά, διατυπώνοντας 10 προβλέψεις για το «τι μπορεί να συμβεί» τη χρονιά που έρχεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC