Έρχεται το Galaxy Grand 2

Έρχεται το Galaxy Grand 2

Όπως αναμενόταν η Samsung προχώρησε στην ανακοίνωση της επικείμενης κυκλοφορίας του Galaxy Grand 2.

Το ανανεωμένο «μεγάλο» αλλά και πιο προσιτό smartphone της εταιρείας θα ενσωματώνει LCD οθόνη 5,25 ιντσών με ανάλυση 1280×720 και λόγο 16:9, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1,2GHz, 1.5GB μνήμης RAM και 8GB εσωτερικού χώρου, αλλά και υποδοχή για microSD.

Η μπαταρία του είναι επίσης βελτιωμένη με χωρητικότητα που φτάνει τα 2.600mAh (για 17 ώρες κλήσεων και 10 ώρες playback), ενώ ο αισθητήρας της κάμερας παραμένει στα 8 megapixel.

Πλέον οι χρήστες μπορούν να αξιοποιούν λειτουργίες όπως οι: Best Face, Best Photo και Continuous Shot, αλλά και άλλα γνωστά χαρακτηριστικά των Galaxy όπως Story Album, S Translator, S Travel, Sound & Shot, Samsung Hub κ.α..

Το λειτουργικό του Galaxy Grand 2 είναι το Android 4.3 Jelly Bean και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε έκδοση με δύο κάρτες SIM, και σε λευκό, αλλά και μαύρο και ροζ.

Galaxy2 Galaxy3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC