Έρχεται το Samsung Galaxy Core Advance

Έρχεται το Samsung Galaxy Core Advance

Ένα προσιτό smartphone έγινε μέλος της τεράστιας οικογένειας των Galaxy

Η τεράστια οικογένεια των Samsung Galaxy απέκτησε σήμερα ένα ακόμη μέλος: Ονομάζεται Galaxy Core Advance και αν κρίνουμε από τα specs, απευθύνεται σε καταναλωτές με ρηχό πορτοφόλι, που, όμως, επιθυμούν να κραδαίνουν ένα smartphone μεγαλοπρεπών διαστάσεων.

Διαθέτει οθόνη 4,7” με ανάλυση 800×480 pixels. Αντλεί ισχύ από έναν διπύρηνο επεξεργαστή στο 1,2GHZ και έχει 1GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος των 8GB επεκτείνεται με κάρτα microSD, ενώ διαθέτει μπαταρία 2.000mAh. Το Galaxy Core Advance λειτουργεί σε περιβάλλον Android 4.2 Jelly Bean. Η κύρια κάμερά του διαθέτει αισθητήρα 5 megapixels.

Εμφανισιακά δεν δείχνει να διαφέρει από τα περισσότερα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Galaxy. Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του νέου έτους σε δύο χρώματα: Pearl White και Deep Blue. Οι διαστάσεις του είναι 133,3 x 70,5 x 9,7 mm και ζυγίζει περίπου 145g.

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά προβλέπουμε ότι δεν θα είναι απαγορευτική.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC