Έρχονται δωρεάν games και στο Epic Games Store για κινητά

Έρχονται δωρεάν games και στο Epic Games Store για κινητά

Το Epic Games Store προσφέρει δωρεάν games στο PC και κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί και στην έκδοση του ηλεκτρονικού καταστήματος για κινητά.

Μέχρι τώρα, το Epic Games Store για τις φορητές συσκευές εστιάζει κυρίως στα παιχνίδια της εταιρείας, όπως τα Fortnite και Fall Guys, αλλά σύντομα θα αλλάξει νοοτροπία και λογική. Ο γενικός διευθυντής του Epic Games Store, Steve Allison, ανακοίνωσε στο πλαίσιο του Unreal Fest στο Seattle τα πλάνα αυτά και μία βιβλιοθήκη τίτλων που θα ξεκινάει από τα 10 έως και 50 νέα third party games.

Τα δωρεάν games και τα νέα παιχνίδια από τρίτους συνεργάτες θα έρθουν μέσα στο τρίτο τρίμηνο της χρονιάς, ενώ ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα προστεθεί στο κατάστημα θα είναι το Ark: Ultimate Mobile Edition. To Epic Games Store για κινητά είναι διαθέσιμο σε κινητά με λειτουργικό Android και iOS στην Ευρώπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC