Έτοιμο το «Project Spartan» του Facebook

Έτοιμο το «Project Spartan» του Facebook

 

Όταν το Facebook είχε ανακοινώσει την ανανεωμένη σελίδα του για … φορητές συσκευές, τον Απρίλιο, ο εκπρόσωπος για τις εφαρμογές σε κινητά, Eric Tseng, είχε δηλώσει ότι το κοινωνικό δίκτυο θα εστίαζε στην χρήση HTML5 στις μελλοντικές αναβαθμίσεις, από το να ενημερώνει μεμονωμένα εφαμοργές για κάθε λειτουργικό σύστημα. 

Το «Project Spartan» είναι ο καρπός των κόπων αυτών, μιας και αποτελεί την προσπάθεια του κοινωνικού ιστότοπου να φέρει στο χώρο των κινητών τα διάφορα παιχνίδια και εφαρμογές.

Μερικές εικόνες και πληροφορίες για το νέο σχέδιο του Facebook είχαν πρόσφατα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, αλλά μετά από λίγο κατέβηκαν.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν με σαφήνεια ένα πάνελ φορτωμένο με Facebook σελίδες, εφαρμογές mobile apps και όλα αυτά από έναν browser Safari για iPhone, ενώ φαίνεται να υπάρχουν και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά. Το Facebook υποτίθεται ότι θα ανακοινώσει επίσημα την πλατφόρμα κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC