«Έχουμε πάνω από 80 παιχνίδια σε διαδικασία ανάπτυξης», επαναλαμβάνει το Netflix

«Έχουμε πάνω από 80 παιχνίδια σε διαδικασία ανάπτυξης», επαναλαμβάνει το Netflix

Η πορεία του Netflix στον χώρο του gaming κρίνεται ως επιτυχημένη, ιδιαίτερα μετά την προσθήκη παιχνιδιών της σειράς Grand Theft Auto στον κατάλογο της πλατφόρμας. Πρόσφατα, εκπρόσωποι της εταιρείας επανέλαβαν ότι υπάρχουν τη στιγμή αυτή περισσότερα από 80 παιχνίδια σε διαδικασία ανάπτυξης, ορισμένα εκ των οποίων βασίζονται σε IPs του Netfix, όπως το Squid Game για το οποίο πρόσφατα μάθαμε το πότε περίπου θα λανσαριστεί.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της νεότερης ενημέρωσης των επενδυτών, γνωστοποιήθηκε πως ο τομέας του gaming θα αποκτήσει μεγαλύτερη ποικιλία. «Έχουμε πολλά περισσότερα, περιλαμβανομένων πολλών διαφορετικών τύπων παιχνιδιών που έρχονται τα επόμενα τρίμηνα και χρόνια», σημείωσε ο co- CEO του Netflix, Ted Sarandos. «Θεωρώ ότι η ευκαιρία μας εδώ να υπηρετήσουμε το super fandom με παιχνίδια είναι πραγματικά διασκεδαστική και συναρπαστική. Νομίζω ότι η ιδέα να πάρεις μια σειρά και να δώσεις στον σούπερ fan μια θέση για να βρίσκεται ανάμεσα στις σεζόν, και ακόμη και πέρα από αυτό, να μπορεί να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα του gaming για να παρουσιάσεις νέους χαρακτήρες, νέες ιστορίες ή νέες ανατροπές της πλοκής, τώρα, μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα και μετά θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στην επόμενη σεζόν ή στη συνέχεια της ταινίας».

Το Netflix έχει κυκλοφορήσει παιχνίδια βασισμένα σε ταινίες ή σειρές του όπως τα: The Queen’s Gambit Chess Stranger Things: Puzzle Tales Too Hot to Handle: Love is a Game Από την άλλη, οι developers έχουν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που τους δίνει η πλατφόρμα προκειμένου να επεκτείνουν το κοινό τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC