Ανάβαθμιση της υπηρεσίας Social Search, της Google

Ανάβαθμιση της υπηρεσίας Social Search, της Google

 

συγκεκριμένη, για όσους δεν είναι ενήμεροι με την σχετική υπηρεσία, κατά τη διάρκεια μιας κανονικής αναζήτησης θα εμφανίζει και σχετικά με αυτή θέματα, από τις δραστηριότητες των φίλων του χρήστη στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως είναι το Facebook, twitter και τα λοιπά. 

Κοινό σημείο αναφοράς είναι η σύνδεση των λογαριασμών των κοινωνικών δικτύων με αυτόν της Google, όπως ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail. Το συγκεκριμένο εγχείρημα είχε δοκιμαστεί και το 2009, όπου ακριβώς εμφάνιζε στους χρήστες από τις συμμετέχουσες χώρες και πληροφορίες από τους φίλους τους σε κοινωνικά δίκτυα.

Από τη μεριά του το facebok δείχνει να δυσανασχετεί και οι πρώτες αντιδράσεις ήδη εμφανίστηκαν, με τους υπεύθυνους του δημοφιλέστατου κοινωνικού δικτύου να υποστηρίζουν ότι τίθενται τόσο θέματα παραβίασης προσωπικών στοιχείων των χρηστών του, όσο και του γεγονότος ότι χρησιμοποιούνται στοιχεία από το δίκτυο χωρίς τη σχετική του έγκριση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC