Αναβαθμίστε παλιότερα iPod και iPhone σε iOS 5!

Αναβαθμίστε παλιότερα iPod και iPhone σε iOS 5!

Μια εφαρμογή ονόματι Whited00r, η οποία διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο, σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε τα iPhone 2G και 3G …

καθώς και τα iPod 1G και 2G σε μία προσαρμοσμένη έκδοση του iOS 5. Πατώντας το κουμπί Restore στο iTunes του υπολογιστή σας, η εφαρμογή αυτόματα κάνει jailbreak στη συσκευή σας με τη τελευταία έκδοση της Cydia.

Αμέσως θα γίνουν διαθέσιμες αρκετές από τις λειτουργίες του iOS 5, όπως π.χ. οι φάκελοι, το multitasking, οι υπενθυμίσεις, το Κιόσκι, ακόμη και το iCloud. Ωστόσο, δεν θα έχετε πρόσβαση στο App Store του iOS 5. Θα μπορείτε όμως να κατεβάζετε εφαρμογές συμβατές με τις iOS 3 συσκευές.

Για να ξεκινήσετε, διαλέξτε τη συσκευή σας από τη λίστα στην ιστοσελίδα και κατεβάστε την έκδοση 5.1.

Αφού κατεβάσετε το αρχείο σε μορφή ZIP, αποσυμπιέστε το και θα αποκαλυφθούν ένα αρχείο σε μορφή κειμένου και το πρόγραμμα σε μορφή αρχείου IPSW.

Στη συνέχεια ανοίξτε το iTunes ενώ έχετε συνδέσει στον υπολογιστή τη συσκευή σας. Πατήστε στο κουμπί Restore, ενώ ταυτόχρονα πατάτε κρατημένο το Alt πλήκτρο στα Mac, ή το Shift στα Windows. Επιλέξτε αμέσως το αρχείο IPSW και από κει και πέρα αναλαμβάνει μόνο του το πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι το iPhone ή iPod σας θα ρυθμιστεί σαν μια νέα συσκευή στον υπολογιστή σας.

Όπως είναι αναμενόμενο, η εφαρμογή Whited00r είναι εντελώς ανεπίσημη και δεν υποστηρίζεται από την Apple.

Όπως συμβαίνει με κάθε ανεπίσημη εφαρμογή, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαδικασία και να δημιουργήσετε πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC