Απαγόρευση της διάθεσης της Galaxy Tab 10.1 στην Αυστραλία

Απαγόρευση της διάθεσης της Galaxy Tab 10.1 στην Αυστραλία

 

Η Apple κατάφερε τελικά να μπλοκάρει την πώληση της ταμπλέτας Galaxy Tab 10.1 της Samsung στην Αυστραλία , προς το … παρόν τουλάχιστον. 

Όπως όλα δείχνουν, το πιο πιθανό είναι μία από τις καλύτερες ταμπλέτες Android που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, να μην κυκλοφορήσει σε αυτή την χώρα.

Η Apple κέρδισε με απόφαση δικαστηρίου την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας της, μέχρι να ληφθεί μία οριστική δικαστική απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Samsung δεν θα είναι σε θέση να πουλήσει την Galaxy Tab 10.1 στην Αυστραλία μέχρι η Annabelle Bennett, Federal Court Justice,  να πάρει μία οριστική απόφαση σχετικά με την δικαστική διαμάχη πάνω στις παραβιάσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Ένας εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε ότι η εταιρεία έμεινε ιδιαίτερα απογοητευμένη με την συγκεκριμένη τροπή της δίκης.

«Η Samsung θα συνεχίσει όλες τις νομικές διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει κατά της Apple, για να εξασφαλίσει ότι τα καινοτόμα προϊόντα της θα παραμείνουν στην διάθεση των πελατών της. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα νόμιμα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας μας ενάντια σε εκείνους που παραβιάζουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Samsung και τα χρησιμοποιούν δωρεάν προς όφελός τους».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC