Αυτός είναι το νέο αφεντικό της Microsoft

Αυτός είναι το νέο αφεντικό της Microsoft

Ο Satya Nadella είναι ο νέος CEO της Microsoft.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τη Microsoft να ψάχνει για διάδοχό του Steve Ballmer στα πρόσωπα ανώτερων στελεχών άλλων πολυεθνικών όμως όπως φαίνεται ο Satya Nadell είναι ο επόμενος CEO της εταιρίας.

Ο Nadella μετράει ήδη 22 χρόνια στη Microsoft και τώρα είναι ο επικεφαλής του τομέα υπηρεσιών cloud ενώ όπως φαίνεται από τον Αύγουστο, όπου καια αναμένεται να παραιτηθεί ο Steve Ballmer, θα είναι ο τρίτος κατά σειρά CEO της εταιρείας από την ίδρυσή της, μετά τον Bill Gates και τον Steve Ballmer.

Τέλος ο John Thompson, μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας αναλαμβάνει το πόστο του προέδρου της Microsoft αντικαθιστώντας τον Bill Gates ο οποίος είχε δηλώσει οτι θα παραιτηθεί από πρόεδρος, για να μπορέσει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC