Αυτό το Σαββατοκύριακο η open beta του Skull and Bones

Αυτό το Σαββατοκύριακο η open beta του Skull and Bones

Το “Skull and Bones” επιτέλους ξεπερνά τα προβλήματα που το συνόδευαν κατά την ανάπτυξή του. Οι gamers που ανυπομονούν να ξεκινήσουν την πειρατική τους περιπέτεια έχουν την ευκαιρία να παίξουν νωρίτερα, με την έναρξη της open beta αυτές τις μέρες. Η δοκιμαστική περίοδος διαρκεί από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024 και είναι εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει, χωρίς να απαιτείται αγορά ή προπαραγγελία του παιχνιδιού.

Οι παίκτες PC (μέσω του Ubisoft Connect ή του Epic Games Store), Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 και PS4 μπορούν να συμμετάσχουν στην open beta. Το παιχνίδι υποστηρίζει πλήρη δυνατότητα crossplay και cross-progression κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα pre-load του παιχνιδιού σε PC ή κονσόλα. Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα που παρέχει η Ubisoft για την ανοικτή beta του “Skull and Bones”.

Το μέγεθος του download για την open beta είναι περίπου 40-47 GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC