Βρετανία: η Google, συμφώνησε να καταστρέψει, όλα τα δεδομένα που συγκέντρωσε στη χώρα μέσω του “StreetView”

google-logo-me-megethintiko-fako

Η Google δέχθηκε σήμερα να καταστρέψει όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχει περισυλλέξει στην Βρετανία μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής χαρτογράφησης StreetView σε ασύρματα δίκτυα που δεν ήταν “κλειδωμένα”, ανέφερε η αρχή που είναι επιφορτισμένη με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

“Οι πληροφορίες που η Google έχει άθελά της συγκεντρώσει στην Βρετανία θα σβηστούν”, ανακοίνωσε η ανεξάρτητη αρχή για το σεβασμό του νόμου σχετικά με την προστασία των δεδομένων.

“Χαιρετίζω το γεγονός ότι τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από ασύρματα δίκτυα τα οποία δεν έπρεπε ποτέ να συγκεντρωθούν μπορούν τελικά να καταστραφούν” ,δήλωσε ο Κρίστοφερ Γκράχαμ, επικεφαλής της αρχής.    Το Google είχε αναφέρει από την πλευρά του ότι θα προχωρήσει στην καταστροφή των δεδομένων το συντομότερο δυνατό”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC