Για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του κόστους

Για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του κόστους

Μία νέα εποχή στην επικοινωνία εισάγει η Vodafone δίνοντας έμπρακτα τη δυνατότητα στους συνδρομητές να περιορίσουν τα έξοδά τους …

κάθε μήνα, προχωρώντας σε μια σειρά από ενέργειες που τους προστατεύουν. 

Με την υπηρεσία «Vodafone Έλεγχος Κόστους» οι συνδρομητές γνωρίζουν το χρόνο ομιλίας ή τη χρήση internet που απομένει στο πρόγραμμά τους και έχουν τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού τους, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται.

H συγκεκριμένη υπηρεσία έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να ελέγχουν το κόστος της χρήσης internet όταν βρίσκονται στο εξωτερικό.

Σήμερα έχει πλέον επεκταθεί και παρέχεται σε όλα τα προγράμματα της εταιρείας.

Η υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα και δωρεάν, σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοκινητής και mobile internet στο κινητό και στους συνδρομητές συμβολαίου για internet στο laptop ή το tablet και παρέχει μέσω δωρεάν γραπτού μηνύματος, ενημέρωση για το χρόνο ομιλίας ή τη χρήση Internet που απομένει στο πρόγραμμά τους.

Το μήνυμα ειδοποιεί τους συνδρομητές όταν καταναλώσουν το 80% της χρήση τους για να έχουν τον έλεγχο του τι πληρώνουν.

Επιπλέον, η Vodafone αποστέλλει ενημερωτικό γραπτό μήνυμα στους χρήστες συμβολαίου mobile internet στο laptop ή tablet όταν φτάνουν και στο 100% της χρήσης τους, όπου ενημερώνονται παράλληλα για τις διαθέσιμες επιλογές ανανέωσης του όγκου δεδομένων τους. Έτσι, οι συνδρομητές επιλέγουν οι ίδιοι τη διαχείριση της χρήσης τους και, κατ’ επέκταση των εξόδων τους.

Παράλληλα, οι συνδρομητές μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να καλούν ή να στέλνουν κενό SMS στο 1284 χωρίς χρέωση για να ενημερώνονται για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας ή τη χρήση internet στο κινητό τους.

Αντίστοιχα, οι συνδρομητές μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνονται για το υπόλοιπο του προγράμματος συμβολαίου internet στο laptop ή το tablet τους, μέσω της σελίδας vodafone.gr/myvmb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC