Δείτε πόσο έχουν βελτιωθεί τα γραφικά στο νέο Call of Duty: Ghosts

Δείτε πόσο έχουν βελτιωθεί τα γραφικά στο νέο Call of Duty: Ghosts

Σύμφωνα με την Activision το νέο Call of Duty: Ghosts συνιστά μια σημαντική αναβάθμιση στα γραφικά της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών.

Για να αποδείξει τα λεγόμενά της, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του Xbox One, η Activision παρουσίασε ένα βίντεο που συγκρίνει σκηνές από το επερχόμενο Ghosts σε σχέση με τα γραφικά του Call of Duty: Modern Warfare 3.

Σύμφωνα με τον εκφωνητή του βίντεο, η Infinity Ward, έχει τη δυνατότητα, μέσω ειδικής τεχνολογίας, να σκανάρει λεπτομερώς αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου από τα Navy Seals των Ηνωμένων Πολιτειών, και στη συνέχεια να τα αναπαραστήσει στον εικονικό κόσμο του παιχνιδιού με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Μπορείτε να δείτε μικρές λεπτομέρειες στα μοντέλα, όπως οι ουλές στην μύτη του σκύλου ή κοψίματα και τρίχες στα χέρια του πρωταγωνιστή. Όλα αυτά έχουν καταστεί δυνατά, χάρη στη νέα μηχανή γραφικών της Infinity Ward για τη νέα γενιά κονσολών.

Το Call of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου (στην Αμερική) τόσο για τις παλιές κονσόλες Xbox 360, Playstation 3, όσο και για τις νέες, Playstation 4, Xbox One καθώς και για PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC