Δεν έχει τέλος η διαμάχη για την πατρότητα του Facebook

Δεν έχει τέλος η διαμάχη για την πατρότητα του Facebook

Όπως όλα δείχνουν, ο Mark Zuckerberg θα χρειαστεί μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση για να μπορεί να λέει με την άνεσή … του ότι είναι το αφεντικό του Facebook. Ο Paul Ceglia από τη Νέα Υόρκη ισχυρίζεται ότι του ανήκει το 50% του Facebook κι έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο Ceglia επικαλείται ένα έγγραφο από το 2003, το οποίο φέρει την υπογραφή του Zuckerberg και αποδεικνύει (σύμφωνα με το μηνυτή) ότι το Facebook δεν ανήκει 100% στον 27χρονο μεγιστάνα. Η πλευρά Zuckerberg, όμως, έχει άλλη άποψη.

Η ηγεσία του Facebook υποστηρίζει ότι το εν λόγω συμβόλαιο είναι προϊόν πλαστογραφίας.  Ο Zuckerberg ζητά τώρα να του παραδοθεί το επίμαχο συμβόλαιο, έτσι ώστε να αποδείξει με εργαστηριακές μεθόδους ότι είναι πλαστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC